Social Media Beheer in Friesland

Dé experts van Friesland in social mediabeheer

Voordelen van professioneel social mediabeheer

Professionele content

Het beheren van de social mediakanalen van uw bedrijf kan veel tijd vergen. Door dit uit te besteden, kunt u zich volledig focussen op het beheren van uw bedrijf. Wij zorgen ondertussen voor de beste content.

Regelmatige updates

Voor social mediakanalen is het van het grootste belang dat er regelmatig content geplaatst wordt. Dit trekt nieuwe volgers aan en houdt uw huidige volgers geïnteresseerd.

Wat is social mediabeheer?

Voor ieder bedrijf, klein en groot, is het tegenwoordig belangrijk om aanwezig te zijn op sociale media. Zo kunnen nieuwe klanten worden aangetrokken en huidige klanten op de hoogte gehouden. U kunt ervoor kiezen om het plaatsen van content op deze kanalen niet zelf te doen, maar uit te besteden aan een professioneel social mediabureau. Zonder dat u er zelf werk in hoeft te steken, zorgen wij ervoor dat uw Facebook-, Instagram- en/of Twitteraccount altijd zijn voorzien van de beste content.

Wat kan dit voor uw bedrijf betekenen?

Social mediakanalen zijn dus erg belangrijk om klanten te winnen en te behouden. Via sociale media als Facebook kunt uw volgers op de hoogte houden van de laatste informatie omtrent uw bedrijf of acties organiseren voor uw winkel. Hiermee bouwt u naamsbekendheid op en breidt u uw klantenbestand uit. Om de beste content te creëren, kunt u ervoor kiezen ook gebruik te maken van onze foto- en videoservice.

Regelmatig posten

Het regelmatig plaatsen van content op sociale media, zoals teksten, foto’s of video’s, is van levensbelang voor uw bedrijf. Wij zorgen er daarom voor dat op wekelijkse of dagelijkse basis, nieuwe en originele content op uw kanalen komt te staan. Dit doen wij door middel van een zogeheten ‘content kalender’. In zo’n kalender plannen we over een langere periode op welke data content zal worden geplaatst. De benodigde teksten, foto’s of video’s worden voor deze data klaar gemaakt, en vervolgens op het juiste moment geplaatst. Heeft u bijvoorbeeld een autohandel in Friesland, dan zorgen wij ervoor dat op uw Facebookpagina elke dag een foto wordt geplaatst van een auto die u momenteel in de verkoop heeft staan.

Onze werkwijze

U kunt contact met ons opnemen door ons te bellen, te mailen of het contactformulier op deze website in te vullen. Zo kunt u ons laten weten wat uw wensen en/of vragen zijn. En onthoud dat contact met ons opnemen geheel vrijblijvend is. Zie voor onze contactgegevens de contactpagina. Wanneer u interesse heeft getoond in een van onze services, willen wij graag met u om tafel. Dit kan door middel van een face-to-face gesprek bij ons op kantoor of bij u op locatie. U kunt er ook voor kiezen om dit gesprek via de telefoon te houden.

In dit gesprek zullen wij met u een gezamenlijk plan opstellen met betrekking tot de verschillende social mediakanalen die u wilt laten beheren. Hierbij horen wij graag meer over uw bedrijf en uw beoogde doelgroep. We kunnen vervolgens samen met u bepalen wat de content inhoudt, hoe vaak deze zal worden geplaatst en op welke kanalen. U kunt ervoor kiezen al uw social mediakanalen door ons te laten beheren (Facebook, Instagram en Twitter), of slechts een of twee hiervan. Het is ook mogelijk om onze social mediaservice te combineren met onze foto- en videoservice, of social media marketing. Na het gesprek zullen wij voor u aan de slag gaan om een content kalender op te stellen en de bijbehorende content voor te bereiden. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw social mediakanalen altijd, en op tijd van de juiste content zijn voorzien.

Wij kijken er naar uit u te spreken!

Neem contact met ons op betreft uw wensen, wij reageren binnen 12 uur. Ook kunt u contact opnemen via Whatsapp!

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.