Online marketing bureau in Friesland

Dé experts van Friesland in social media marketing

Voordelen van social media marketing

Geweldige resultaten

Door uw online advertenties op een specifieke doelgroep te focussen, zal uw bedrijf binnen een korte tijd veel nieuwe klanten kunnen binnenhalen.

Lage prijs

Bij een gerichte doelgroep krijgen alleen de mensen met mogelijke interesse in uw bedrijf, de advertenties te zien, waardoor geen overbodige kosten worden gemaakt.

Groot bereik

Een doelgroep kan zo klein of groot worden gemaakt als u zelf wilt, hierdoor houdt u zelf in de hand door wie en in welke getale uw advertenties worden gezien.

Vele mogelijkheden

Online advertenties bieden ruimte tot tekst, foto’s video’s en nog veel meer. Door deze grote keuzevrijheid kunt u uw doelgroep op een creatieve wijze bereiken en de juiste resultaten behalen.

Wat is social media marketing?

Door middel van internetreclame helpen wij uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Sociale media, zoals Instagram en Facebook, zijn de beste kanalen om toekomstige klanten te bereiken voor uw winkel of website. Het mooie aan social media marketing is dat bij een kleine investering al fantastische resultaten kunnen worden behaald.

U kunt voor een goede prijs en zonder enige marketingervaring, alles aan ons team van experts uitbesteden: van ontwikkeling en ontwerp tot de uiteindelijke verspreiding van de advertenties. Voor de inhoud van de advertenties bieden wij ook nog andere services aan, zoals professionele fotografie of video’s.

Wat kan dit voor uw bedrijf betekenen?

Het bereiken van nieuwe klanten kan op geen enkele manier effectiever of efficiënter dan met social media marketing. Om ervoor te zorgen dat potentiële klanten u kunnen vinden, is het hebben van een goede website niet genoeg. Mensen weten misschien niet van uw bestaan af, of weten niet precies wat u voor hen kan betekenen. Door advertenties online te verspreiden, kunt u uw naamsbekendheid vergroten, meer volgers krijgen en zelfs uw verkoopaantallen laten stijgen.

Naamsbekendheid vergroten en volgers winnen

Een marketingcampagne via sociale media is uitermate geschikt om uw bedrijf voor een nieuw publiek te presenteren. Door een nieuwpubliek kennis te laten maken met uw bedrijf, vergroot u niet alleen uw naamsbekendheid, maar kunt u ook nieuwe klanten en/of volgers krijgen. Heeft u bijvoorbeeld een beautysalon in Friesland, dan kunnen wij ervoor zorgen dat alle mensen die interesse hebben in een gezichtsbehandeling in Friesland en omstreken, een advertentie over uw beautysalon te zien krijgen via Facebook en Instagram.

Verkoop verhogen en promoties houden

Het creëren van een goede naam is zeer belangrijk, maar we kunnen social media marketing ook inzetten voor sales. Een goede tactiek hierbij is om promoties te houden via de advertentie, zoals een winactie of een kortingscode. Voor een beautysalon in Friesland kunnen wij bijvoorbeeld een advertentie verspreiden waarin korting wordt getoond voor een bepaalde nachtcrème. Mensen kunnen vervolgens via een link in de advertentie naar de webshop van de beautysalon worden geleid, waar zij deze nachtcrème kunnen bestellen.

Onze werkwijze

U kunt contact met ons opnemen door ons te bellen, te mailen of het contactformulier op deze website in te vullen. Zo kunt u ons laten weten wat uw wensen en/of vragen zijn. En onthoud dat contact met ons opnemen geheel vrijblijvend is. Zie voor onze contactgegevens de contactpagina. Wanneer u interesse heeft getoond in een van onze services, willen wij graag met u om tafel. Dit kan door middelvan een face-to-face gesprek bij ons op kantoor of bij u op locatie. U kunt er ook voor kiezen om dit gesprek via de telefoon te houden.

In dit gesprek zullen wij met u bespreken wat wij voor u kunnen bereiken met de social media marketing. Daarbij horen wij ook graag van u wat uw doelen zijn voor de marketingcampagne en welke doelgroep u wilt bereiken. Ook kunt u aangeven of u gebruik wilt maken van een van onze andere services, zoals onze foto- en videoservice. Op basis hiervan kunnen wij eenbudget vaststellen en beginnen de marketingcampagne te ontwikkelen. Gedurende dit proces overleggen wij met u op gepaste momenten over de vervolgstappen. Naontwikkeling van de advertenties, zullen wij deze verspreiden via Facebooken/of Instagram. Tijdens het verspreiden van de advertenties, zullen wij deze monitoren om u te laten zien hoe deze presteren. Nadat de advertenties voor de afgesproken periode zijn verspreid, kunt u er vrijblijvend voor kiezen om te stoppen met de advertenties, maar wij helpen u uiteraard graag verder met de volgende advertenties.

Wij kijken er naar uit u te spreken!

Neem contact met ons op betreft uw wensen, wij reageren binnen 12 uur. Ook kunt u contact opnemen via Whatsapp!

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.