Videografen Friesland

Dé experts van Friesland in professionele videoproductie

Voordelen van professionele videografie

Effectieve communicatie

Een foto zegt misschien meer dan duizend woorden, maar een video laat u uw boodschap zo duidelijk mogelijk communiceren.

Uniek

Met een video kunt u uw bedrijf substantieel onderscheiden van al uw concurrenten. Niet alleen hebbende meeste bedrijven geen professionele video’s, maar u kunt in een video ook uw creativiteit als bedrijf tonen.

Verscheidende doelen

Wat u ook wilt bereiken, wij kunnen u helpen door middel van een video. Laat bijvoorbeeld een promotievideo, bedrijfsfilm, reportage of aftermovie opnemen. Ook bieden wij drone video’s aan.

Wat houdt onze professionele videoservice in?

Videograaf gezocht in Friesland? Wij helpen u graag. Onze eigen videografen hebben jaren ervaring in het maken van professionele video’s. U kunt ons onder andere inhuren voor het opnemen van een promotievideo van een van uw producten, een reportage van uw bedrijf, een aftermovie van een festival, een communicatievideo voor binnen uw bedrijf of een indrukwekkende dronevideo van uw bedrijf. Dit kunt u ook combineren met onze fotoservice.

Wat kan dit voor uw bedrijf betekenen?

Ons team van professionals is erin gespecialiseerd om de juiste uitstraling te creëren voor uw bedrijf. Een professionele video kan dan ook, evenals goede foto’s, u op weg helpen om uw bedrijfsdoelen te bereiken. Hoewel u er ook voor kan kiezen zelf een video te maken, kunnen wij indruk maken op uw huidige en toekomstige klanten. De video’s kunnen gebruikt worden voor uw website, sociale media of marketingcampagne.

Bedrijfsfilm

In een bedrijfsfilm kunt u communiceren met de medewerkers van uw bedrijf. Dit is handig voor grotere bedrijven, als het niet mogelijk is om alle medewerkers tegelijkertijd te spreken. Maar ook kleinere bedrijven kunnen hiervan profiteren. Door een korte video op te nemen waarin bepaalde bedrijfszaken worden besproken, kunnen uw medewerkers hier altijd naar terugkijken, ook als ze vanuit huis werken. Heeft u bijvoorbeeld een ontwerpbureau in Friesland, dan kunnen wij een video maken waarin we uw medewerkers kennis laten maken met het nieuwe bedrijfsbeleid.

Bedrijfsreportage

Als bedrijf kunt u er ook voor kiezen om een reportage te laten maken. Hierin kunt u de visie achter uw bedrijf tonen en alle verdere details die u maar met de wereld wilt delen. Deze mini-documentaire kunt u delen met zakenpartners, klanten, medewerkers of simpelweg iedereen die geïnteresseerd is. Ook kunt u dit inzetten als promotiemateriaal. Heeft u bijvoorbeeld een rijschool in Friesland, dan kunnen wij deze in beeld brengen door een rijles op te nemen en interviews te houden met u, uw werknemers en uw huidige klanten.

Drone video's

Drone video’s vindt iedereen interessant. Wij bieden dronevideo’s in al onze videoservices aan, maar u kunt ons ook inhuren voor slechts een klein aantal dronevideo’s. Zo hoeft u niet zelf een drone te kopen of te huren, maar zorgen onze professionele drone piloten ervoor dat alles prachtig inbeeld wordt gebracht.

Evenementenfilm

Bij evenementen als een festival of bedrijvenbeurs, gebeurt er vaak veel tegelijkertijd. Het is leuk voor de aanwezigen om hierop terug te kunnen kijken, maar ook voor geïnteresseerden voor een volgende editie om te zien hoe de voorgaande editie was. Een aftermovie is hiervoor uitermate geschikt. Daarin kan het gehele evenement in een paar minuten op prachtige wijze worden weergegeven. Bent u bijvoorbeeld van plan een festival te organiseren in Friesland, dan kunnen wij hierbij aanwezig zijn met een productieteam om alle evenementen van het festival en de bijbehorende sfeer vast te leggen.

Promotievideo

Een promotievideo kan onder andere gebruikt worden in een marketingcampagne op sociale media of televisie. Er zijn drie verschillende soorten promotievideo’s die wij verzorgen: productcommercials, bedrijfscommercials en branded content. In productcommercials laten wij één of meerdere producten uit uw winkel zien. In bedrijfscommercials laten wij uw gehele bedrijf of winkel zien. Branded content is een subtielere manier van promotie, waarbij de focus niet ligt op uw bedrijf, maar op een prachtige videowaar delen van uw bedrijf in zijn verwerkt. Heeft u bijvoorbeeld een kledingwinkel in Friesland of omstreken, dan kunnen wij eenvideo maken waarin verschillende zomerjassen worden getoond (productcommercial), uw winkel en bedrijfssfeer worden afgebeeld (bedrijfscommercial) of een groep vrienden die van de zon genieten in een van uw zomerjassen (branded content).

Onze werkwijze

U kunt contact met ons opnemen door ons te bellen, te mailen of het contactformulier op deze website in te vullen. Zo kunt u ons laten weten wat uw wensen en/of vragen zijn. En onthoud dat contact met ons opnemen geheel vrijblijvend is. Zie voor onze contactgegevens de contactpagina. Wanneer u interesse heeft getoond in onze fotoservice, zullen wij samen met u een moment uitkiezen om de foto’s te maken. Dit kan bij u op locatie, maar ook bij ons in de studio. In het geval van een evenement, kunt u uiteraard aangeven waar en wanneer dit plaatsvindt.

In contact met ons kunt u aangeven welke verwachtingen u heeft van de foto’s en hoe wij deze het best kunnen maken. Op de dag van fotograferen zullen wij dit nogmaals met u doornemen en zullen wij met ons professionele oog zorgen dat uw foto’s er geweldig uit zullen zien. Zodra alle foto’s zijn gemaakt, zullen wij deze aan u laten zien en wanneer u tevreden bent, dan zullen wij deze voor u bewerken. Bij nabewerking houden wij aan om de foto’s er zo natuurlijk mogelijk uit te laten zien. Binnen enkele dagen kunt u de foto’s van ons verwachten via een e-mail.

Wij kijken er naar uit u te spreken!

Neem contact met ons op betreft uw wensen, wij reageren binnen 12 uur. Ook kunt u contact opnemen via Whatsapp!

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.