Webshop beginnen

Dé experts van Friesland in professionele webshops

Voordelen van webshops

Vergroot uw bereik

Een winkel in het centrum van de stad is natuurlijk geweldig, maar de hoeveelheid mensen die langs uw winkel zullen lopen is beperkt. Met een webshop vergroot u uw doelgroep van de stad waarin u bent gevestigd naar heel Nederland, of zelfs Europa!

Geen echte winkel nodig

Het hebben van een winkel is erg duur. Om klanten te trekken wilt u wel op een goede plek zitten, waardoor de maandelijkse huur een grote kostenpost kan worden. Als u echter een webshop heeft, kunt u alle producten vanuit huis of een goedkoop bedrijfspand beheren en naar uw klanten versturen.

Wat houdt een webshop in?

Op een webshop kunt u al uw producten verkopen, zonder dat de klant deze in een echte winkel hoeft te zien. De webshop bestaat uit een website met daarop uw gehele assortiment aan producten, welke de klant online kan doorzoeken. Nadat de klant heeft betaald voor een van de producten, kunt u deze opsturen naar het door de klant gekozen adres. Wij kunnen ervoor zorgen dat deze webshop geheel voor u wordt gebouwd. Het enige wat u vervolgens hoeft te doen is het bijhouden van alle bestellingen en deze te versturen naar de klant.

Wat kan dit voor uw bedrijf betekenen?

Of u nu uw huidige bedrijf wilt uitbreiden of dat u plannen heeft voor een nieuw bedrijf, wij kunnen uw webshop bouwen zoals u wilt. Op basis van uw wensen, maken wij een website die gebruiksvriendelijk is voor zowel de klant als u, de bedrijfsbeheerder. Dit betekent dat zodra wij de webshop hebben afgerond, u zelf producten kunt toevoegen, verwijderen en bestellingen kan bijhouden. Het beheren van de website kan iedereen! Ook zonder enige ervaring met het bouwen van websites. U kunt er ook voor kiezen om de producten door ons te laten fotograferen.

Alles onder één dak

Onze kernwaarden zijn professionaliteit en gemak. Dit betekent dat wij niet alleen een professionele webshop afleveren, maar ook ons uiterste best doen om u zoveel mogelijk werk te ontnemen. Bij het bouwen van een webshop komt namelijk veel kijken: webadres, hosting, ontwerp, bedrijfsstijl, ontwikkeling en veel meer. Hoewel u ervoor kan kiezen om delen hiervan zelf in de hand te houden, bieden wij ook aan om alles voor u te regelen. Dit betekent dat u zich geen enkele zorgen hoeft te maken en binnen enkele weken met uw website aan de slag kan. Ook zaken als logo-ontwerp, bedrijfskleding en visitekaartjes kunnen wij voor regelen. Bent u bijvoorbeeld van plan om online schoenen te verkopen in Nederland, dan zullen wij uw webshop maken waarbij de inventaris wordt gefotografeerd, een logo wordt ontworpen en een prachtige bedrijfsstijl wordt ontwikkeld die past bij uw bedrijf.

Onze werkwijze

U kunt contact met ons opnemen door ons te bellen, te mailen of het contactformulier op deze website in te vullen. Zo kunt u ons laten weten wat uw wensen en/of vragen zijn. En onthoud dat contact met ons opnemen geheel vrijblijvend is. Zie voor onze contactgegevens de contactpagina. Wanneer u interesse heeft getoond in een van onze services, willen wij graag met u om tafel. Dit kan door middelvan een face-to-face gesprek bij ons op kantoor of bij u op locatie. U kunt er ook voor kiezen om dit gesprek via de telefoon te houden.

In dit gesprek zullen wij met u een gezamenlijk plan opstellen met betrekking tot de manier waarop uw webshop wordt gebouwd. Hierbij horen wij graag meer over uw bedrijf en uw beoogde doelgroep. Voor de website maken wij gebruik van Shopify, dit biedt namelijk een handige gebruiksinterface voor u als bedrijfsbeheerder. Maar indien u een andere voorkeur heeft, kunt u bijvoorbeeld ook voor Wordpress kiezen. Zodra de website af is, hoeft u slechts nog de producten toe te voegen en dan bent u klaar om te verkopen! U kunt onze webshopservice echter ook combineren met onze fotografieservice, zodat wij het fotograferen en toevoegen van de producten op de website verzorgen. Zodra u tevreden bent over de webshop, kunt u ermee aan de slag. Ook zonder enige ervaring met webshops, kunt u zelf de webshop onderhouden, maar wij bieden ook aan om uw website te beheren door regelmatig updates uit te voeren. Na het maken van een website, moet u natuurlijk nog wel klanten vinden. Ook dit kunnen wij regelen door middel van onze social media marketingservice.

Wij kijken er naar uit u te spreken!

Neem contact met ons op betreft uw wensen, wij reageren binnen 12 uur. Ook kunt u contact opnemen via Whatsapp!

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.